Πολιτική Παραδόσεων

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η παράδοση των προϊόντων σας γίνεται από μεταφορική εταιρεία courier (Γενική Ταχυδρομική, ή ΕΛΤΑ Courier) και ολοκληρώνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (σε ειδικές περιπτώσεις που ενδέχεται να καθυστερήσει σας ενημερώνουμε τηλεφωνικώς για την εξέλιξη της παραγγελίας σας). Το κόστος των μεταφορικών είναι ίδιο για όλες τις περιοχές της Ελλάδος και διαμορφώνεται όπως αναγράφεται παρακάτω:

  • Για παραγγελίες κάτω των 50,00 € τα μεταφορικά έξοδα είναι 5,00 €
  • Για παραγγελίες των 50,00 € και άνω  τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Οι ημέρες παραδόσεων είναι: Δευτέρα - Παρασκευή (09:00 - 17:00). Δεν συμπεριλαμβάνονται οι επίσημες αργίες.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η εταιρεία μας προς το παρών δεν διαθέτει επίσημη συνεργασία με κάποια μεταφορική εταιρεία για παραδόσεις στο εξωτερικό, άρα οι παραγγελίες προς χώρες του εξωτερικού και τα σχετικά κόστη και ημέρες παράδοσης πρέπει να συμφωνούνται με το κατάστημα μας, έπειτα από συνεννόηση με εμάς στο τηλέφωνο 2105617333.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να τροποποιήσει την προκαθορισμένη ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος του για οποιονδήποτε λόγο, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 2105617333.