Επιστροφές

Παρακάτω σας ενημερώνουμε για την πολιτική επιστροφών της εταιρίας μας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε, το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής που λάβατε μαζί με το προϊόν σας. Στην φόρμα επιστροφής συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται. Έπειτα, επιλέγετε το κουτάκι άλλο μέγεθος καθώς και συμπληρώνετε στο διπλανό του (γράψτε το νέο μέγεθος) το μέγεθος που επιθυμείτε να λάβετε, αν πρόκειται για αλλαγή μεγέθους. Στην περίπτωση που λάβετε κάποιο κατά την κρίση σας ελαττωματικό προϊόν, επιλέγεται το κουτάκι ελαττωματικό προϊόν. Αν κρίνετε ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, καλείστε να γράψετε στα σχόλια, ποιο ελάττωμα βρήκατε στο προϊόν. Αν επιθυμείτε την πίστωση χρημάτων στον λογαριασμό σας και επιστροφή του προϊόντος, καλείστε να επιλέξετε το αντίστοιχο κουτάκι.

Για να επιστρέψετε κάποιο προϊόν ισχύουν οι παρακάτω συγκεκριμένες προϋποθέσεις:

  1.  Το προϊόν ή τα προϊόντα δεν θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί.
  2.  Η οποιαδήποτε χρηματική επιβάρυνση για την επιστροφή ενός προϊόντος επιβαρύνει τον αγοραστή και σε καμία περίπτωση δεν   αποτελεί υποχρέωση της εταιρίας μας.
  3.  Το προϊόν ή τα προϊόντα δεν θα πρέπει να έχουν αλλοιωθεί σε καμία περίπτωση.
  4.  Η επιστροφή του ή των προϊόντων πρέπει να γίνει σε διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  5.  Για να εγκριθεί η αλλαγή πρέπει να συνοδεύεται το προϊόν με τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία της συναλλαγής. (Απόδειξη Αγοράς και συμπληρωμένη την φόρμα επιστροφής)
  6.  Αν επιλέξετε να έρθετε αυτοπροσώπως για την αλλαγή στο φυσικό κατάστημα μας, έχετε την υποχρέωση να διαθέτετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς.
  7. Δεν επιστρέφονται εσώρουχα και κάλτσες.

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάποιο προϊόν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής αυτού προς το κατάστημα μας.

Για να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, ενημερώνετε την μεταφορική για την διεύθυνση αποστολής: Sports In - Ταξιαρχών 152, Κορυδαλλός - Τ.Κ.: 18121

Σε κάθε περίπτωση έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε αυτοπροσώπως το προϊόν,-ντα στο κατάστημά μας, έχοντας όμως την υποχρέωση να φέρετε μαζί σας, την απόδειξη αγοράς, τον κωδικό παραγγελίας και ένα αποδεικτικό της ταυτότητάς σας.

Η πολιτική της εταιρίας μας δεν προσφέρει την δυνατότητα για επιστροφή χρημάτων. Δίνεται όμως η επιλογή για την έκδοση ενός κουπονιού πίστωσης ίσης αξίας με το ποσό της αγοράς που αποφασίσατε ότι τελικώς δεν επιθυμείτε. Έτσι, μόλις παραλάβουμε από εσάς το προϊόν με όλα τα κατάλληλα έγγραφα (απόδειξη αγοράς, φόρμα επιστροφής) και σιγουρευτούμε ότι το προϊόν δεν έχει υποστεί χρήση ή αλλοίωση, αποστέλλουμε προς τον λογαριασμό σας στο eshop μας, ένα κουπόνι πίστωσης που σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε εκ νέου κάποιο προϊόν με έκπτωση ίση με το ποσό της αγοράς του προϊόντος που επιστρέψατε. Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, μέσω της φόρμας επιστροφής, θα σας ενημερώσουμε για το αν το αίτημα σας έγινε δεκτό και τότε θα προχωρήσουμε στην πίστωση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καλέστε μας στο 2105617333 (στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος).